..

.. jag vet jag vet jag vet att jag suger på att uppdatera :( men måste än en gång skylla på att jag inte har haft tid! kommer börja blogga som förut när jag har fått lite ordning i livet , känner att tiden bara rinner iväg och att jag inte hinner med riktigt..
har riktigt dåligt samvete över att jag inte hinner med tambur lika mycket länge! förut var det 5 gånger i veckan men det hinner jag verkligen inte längre nu när jag har mer i skolan usch that sucks!
Massa annat jag vill göra som jag inte hinner , en hel del saker jag önskar skulle hända.
nej allt går inte som jag hade tänkt det helt enkelt hm.. måste reda ut det hära

sjukling var det här

Hejhej!
Är det bara för mej som blogg.se inte har funkat på hela dagen ? :S har inte kommit in alls... hmm..

Gårdagen gick både bra och dåligt ^^ Fixade och gosade med Tambur när jag kom! älskar den hästen!<3
Vid 2 vad jag funkionär med Emelie , det var faktiskt kul :) Mickis och tambur kom 3a! dom var super duktiga! grattis grattis (:
När jag kom hem hade jag nästan 39 graders feber ! mådde sjukt dåligt! kändes som om jag var döende typ :S okej inte riktigt men jag har aldrig haft så hög feber .. kollade på olika disney filmer och åt glass/ipren hela kvällen.

När jag vaknade imorse hade jag ingen feber och var inte alls lika förkyld längre! prima prima! helt otroligt att det gick över så fort. Duschade länge på morgonen ! jätte skönt (: älskar att duscha efter att man har haft feber för man känner sej så otroligt fresch ;) Pratade med anja i telefon hon hade lite tråkigt på sin lektion så jag pratade med henne medans jag åt frukost. Sen bakade jag kladdkaka! Som jag säger : Allt blir bättre med lite (läs:mycket) kladdkaka i livet! haha
Resten av dagen har jag städat lite och kollat på film , kollade på alvin och gänget! älskar den filmen (a)
Hela kvällen har jag pratat med Anja om allt mellan himmel och jord , älskar dej bästa vän <3

Blir nog ingen skola för mej imorrn... om jag mår bättre kommer jag åka och rida och gå till skolan på onsdag! hoppas ni mår bättre än vad jag gör ;) puss och godnatt <3

damn! nu funkar det inte att ladda upp bilder heller -.-

Funkionär

Godmorgon!
Hur mår ni ? :) själv mår jag väl sådär , är helt täppt i näsan och ja sen har vi ju mitt knä.. fast det börjar kännas bättre :)
Idag ska jag till stallet och fixa till tambur sen ska jag vara funkionär i 2 klasser eller kanske 3 får se, är uppskriven på 2 iaf. Marre och Becka ska vara med och tävla :D även Tambur och Mickis ska vara med !
Jag ska vara in och ut släpp med Emelie så jag kommer se allt ;) Får se när jag kommer hem vet inte hur lång tid det tar .

Vaknade faktiskt ganska tidigt idag :S var vaken till halv 2 och vaknade halv 10 ! är väldigt pigg faktiskt hmm.. konstigt. Nu sitter jag och äter frukost och kollar på disney channel (a) heh tönt man är.
Vad ska ni göra idag? :)

har inga bilder på pappas dator så ni får klara er utan det den här gången ;(


bildbomb

Hej på er !
min uppdatering den här veckan has really sucked!
Har haft ganska mycket att göra så har inte andvänt datorn förutom till pluggningen. I tisdags hoppade jag terräng med Symfonie , han var pigg och glad och det gick bra förutom att han bockade av mej precis innan fasanskyddet.. slog i knät rejält så det svullnade upp och vart alldeles blått,har haft rätt ont och har det fortfarande. har nu en sak runt knät som håller ihop :)

Idag var jag i stallet och fixade hos tambur! hängde runt med Sara också. Var hemma vid halv 3 sen dess har jag typ bara kollat på tv och fixat lite. Tänkte lägga in lite bilder från när jag,sara,anja,ida och randi var vid örnberget och fotade!

    
    

Det var några av dom ! ganska flummiga bilder (a) kommer lägga in fler en annan dag (:

så sjukt bra!


.

Hinner inte uppdatera så mycket den här veckan som ni antagligen har märkt , har haft fullt upp hela tiden ! med plugg och allt vad det är. Har även gjort illa knät...
Hör av mej (: ha det bra puss <3


rubrik finnes

Har inget mer att blogga om så jag tänkte visa hur jag såg ut när vi åkte till stan (a) har ingen bild på vad jag hade i skolan så..

Allt är från gina , förutom väskan som är från h&m och skorna från indiska , örhängen från accent(?) korset fick jag i konfirmationspresent.. tror det är från guldfynd

tonight

Hejhej !
Drog in till stan med Randi en stund när iprenen började värka (: Hon skulle köpa sin skjorta som är likadan som min men i en annan färg ^^ Men den fanns inte kvar i hennes storlek så hon ska vänta typ (: jag passade på att prova min (a) I LOVE IT ! skulle verkligen behöva råna en bank alltså.... nån som är på?(a)

Men vi gick runt lite ... såg paulina danielsson på plattan heh! flummade lite på tåget hem ^^
När jag kom hem så åt jag middag och pratade med bästavän i tele. Klockan 8 kollade jag Såklart på 90210! nån mer än jag som följer det ? oj vad jag frågar mycket ,  men det är väl bra.
Sen har jag mest kollat på disney channel,smsat & ätit choklad (a) btw jag saknar min wilma:( för er som inte vet så är det min hund,hon ska bo hos mammas kusin i 2 veckor typ.. min lille bebis :(


läääääääääääääääääängtar!!


hard work work

Hejhej ! sorry för den dåliga uppdateringen igår, kom konstigt nog inte in på blogg :S men alla andra sidor funkade prima.. weird men nu är jag tillbaka :D

Hann inte blogga imorse, försov mej lite hehehe. Första lektionen var engelska! (lunch) Sen hade vi so, satt bara och pratade med Anja och daniel ^^ på svenskan skulle anja och jag jobba rejält men det slutade med att vi satt och as garvade åt jag vet inte vad :) haha sånna är vi.
Sista lektionen var idrott -.- har haft ont i huvudet hela dagen och det vart inte precis bättre av att springa hur länge som helst sen skulle vi springa så snabbt vi kunde flera gånger i en uppförsbacke -.- jobbigt som fan! det bara dunkade i huvudet hela tiden...
Hade sällskap med Randi hem  , köpte en piggelin i centrum! Några killar frågade om vi kunde köpa cigg till dom ! HAHA dom var typ äldre än oss liksom :S 
ja ba : och vi är ju över 18 också ? dom ba : hehehe.

Nu sitter jag och Randi hemma hos mej och äter mackor ^^ Jag knaprar ipren, vill ni läsa mer om detta så tryck HÄR haha !


jag älskar oss


Ben&jerry kväll med hela gänget

Godkväll (: , kom hem för bara en liten stund sedan! har haft gryyyymt kul !

Jag,anja,emelie,jennie,ida & zimone åkte först tåg till karlberg och sen buss till västra skogen, vi hade lite roligt på vägen dit ^^ kände mej som en turist haha!
Vi mötte Emelie s och Rebecka där och så drog vi till nåt ica och köpte ben&jerry´s och andra gottigheter (: Ylva och Debbie kom också <3 Då gick vi hem till Rebecka och så åt vi glass och snackade om allt möjligt (: vi började kolla på nån film men det var typ ingen som kollade för vi pratade och så , stängde av filmen efter ett tag hehe.
vi körde sanning eller konka,  hade "is på mage" tävling! *haha* , sjöng i folks "brevinkast"(?) och massa annat :P Grymt kul var det iaf!
Jag tog inga bilder men Debbie gjorde och dom kommer väl upp på ansiktsboken imorgon så då kan jag lägga in dom annars får hon skicka (: Men nu ska jag äta upp min glass sen ska jag sussa , Jag ska ha tambur imorgon så ska upp tidigt får se om jag bloggar på morgonen . puss & godnatt

btw! varför kommenterar ni inte ? :O jätte trist att blogga om man inte får nån feedback :( kom igen nu folks!

Här har ni en bild från järvsö , Anja & ylva är dock inte med


Outfit for tonight


Tunika: Gina
Kofta: ?

Jacka och tyg skor på det !
PUSS

städ & plugg dag

Godmorgon! okej det är kanske lite fel att säga när klockan nästan är halv 2 men det är ju mitt första inlägg för idag så det får bli så (:
Förlåt för att jag inte uppdaterade något igår kväll , men hade en hel del att göra så hann inte sitta vid datorn alls.

Min dag idag kommer bli en liten städa & plugga dag! tråkigt men det behövs..
Sen ikväll åker jag , anja,emelie,jennie,ida & Zimone hem till Rebecka i solna och har Ben&Jerry kväll! vi ska kolla på film och äta glass (a) kommer bli hur mysigt som helst! Ylva,Emelie s och Debbie kommer också vara där såklart ;) hela gänget liksom :D Vad ska ni göra idag?

I torsdags var jag i stan med Randi! tänkte visa vad jag förälskade mej i ;) ska köpa det så fort jag har pengar till dem :)


löööööve


beacuse i miss you babe and i dont wanna miss a thing

Hejhej ! Hur mår ni? Jag mår bra , hade kort skol dag idag slutade vid 10 över 12 ! skulle egentligen haft 2 timmar hemkunskap men vår lärare var sjuk så vi fick sluta :D
Vilket fint väder det är idag förresten! imorse var det riktigt kyligt men sen vart det varmt! satt i solen och lyssnade på musik på lunch rasten (: me like! jag vill inte ha nån kall,tråkig,grå höst..

Sitter just nu på tumba bibliotek ! ska åka vidare till stallet snart men eftersom att vi slutade tidigt så tänkte jag passa på att blogga när jag ändå går förbi biblioteket ;D
Ikväll blir det dags för freeedagsmyys! nån mer än jag som har fastnat för den låten ? (a) haha
Ska iaf mysa framför idol och mamma skulle köpa gottigheter och hyra en shopaholics bekännelser :D mysmys (: Vad ska ni göra ikväll?

Nu går min tid ut om 2 minuter :S , vi hörs ikväll när jag kommer hem från stallet! puss på er


litet inlägg

god kväll ^^
Har lite att göra kvar men det gör jag INTE nu, för nu måste jag gå och lägga mig!
God natt!
//randi

tack Randi!

Hej ! nu börjar det blir ordning här :) Designen vart jätte fin!
Vad tycker ni?
Sitter här i mys kläder och ska snart krypa ner i sängen men tänkte bara uppdatera lite granna bara för att jag är så pepp på att börja blogga igen att jag inte kan hålla mej borta , hehe!
Hoppas att ni är lika peppade som jag är! Kommentera på så att jag vet att ni finns ;) puss på er !

Randis blogg hittar ni här!

ääntligen :D

.. har jag fått min blogg ! Design kommer snart :) Snälla Randi ska göra en åt mej !
Kommer börja blogga som vanligt när jag har fått lite ordning här. Ha det så bra ! puss // Tessan


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0