dagens låt


230110

Hejhej! länge sen nu men kommer blogga när jag har nåt att blogga om helt enkelt :) har inte så mycket tid till att blogga flera gånger om dagen tyvärr..
Har haft huvudvärk hela veckan och gick och la mej med feber igår.. men har sovit 14 timmar inatt och nu är febern borta! drar till stallet imorrn och fixa åt finaste tambur,  och sen på måndag har vi studiedag :D riktigt najs! den ska tillbringas med bästa Jennie (: får se vad vi hittar på.

Fyller år nästa söndag :D wie!

skjortor

Gina tricot har fått in massor med fina nya skjortor! :D precis i min smak, här har ni mina favoriter! den sista kommer nog hamna i min garderob till våren :D Nån som vill vara snäll och köpa den ljusblåa till mej när jag fyller år ? (a)

alltid lika trogna ginat.

Har haft en liten "depp period" så har inte blivit nåt bloggande , har varit tvungen att göra lite "me work" som verkligen lönar sej! :)

Rubriken säger det mesta! tror aldrig jag har gått in på gina och inte hittat nåt jag vill ha (; dom har det mesta! fast nånting jag saknar är skor! tycker dom borde börja med de också :D

fotografering! :D

Hejhej !  hinner inte blogga på morgonen just nu, har inte kommit in i dom där rutinerna att gå upp tidigt -.- så pappa typ drar upp mej på morgonen 10 minuter innan jag ska gå och då finns det inte riktigt tid att blogga (;
Skolan är väl helt okej , har grymt kul på rasterna iaf (a) haha , men alla dessa prov och nya grejer är inte lika kul ...

Ikväll ska Jag ,Randi och Sara åka till en foto studio och fotas :D eller aa sara ska fota och jag och randi ska stå modell ;) har lovat det för länge sen så idag blev det ingen ridning.
Men nu ska vi åka så vi hörs nog ikväll! :D puss

Bild på mej och sara från i somras ! vill ha sommar igen :(

galenskaper

Hej! , usch vilken dag!
Gick upp tidigt ... åkte buss till skolan med Anja! Träffade alla :D:D och sen fick vi se dom nya grupperna.. inte nöjd ska jag säga! smågrupperna var väl helt okej men dom andra.. not good.
Hade No första lektionen helt okej , ida och jag hade kul iaf ! Efter lunch hade vi idrott , pallade inte ta med kläder så kollade på , inget jag ångrar om man säger så! (; Sista lektionen var So , började med franska revolutionen som vi ska ha prov på nästa fredag :O wtf liksom...
Vägen hem eller ja vägen ut från skolan var as kul! HAH gud vad randi och jag garvade! höjdpunkten på dagen asså! Ida följde med mej hem efter , vi kollade på tv pratade och lite så! det var länge sen vi gjorde de faktiskt!

Någon mer som började skolan idag? vad tyckte ni isånnafall?;)

Minns ni dom här skorna som jag la in för nån dag sen? :D ska få dom när jag fyller år (a) den 31 januari för er som undrar ! iiiiiiiih =D

sailor


by:lookbook

stallet dagen lång

Hej!
Vart ett kort inlägg imorse hehe, åkte med anja till stallet ! Tog hand om tambur hela dagen lång :D borstade och gosade (: stannade och handlade på vägen hem.

När jag kom hem gick jag direkt in i duschen och sen åt jag tacos (: Snart kommer anja! hon ska sova här inatt ! :D



världens vackraste häst i hagen idag <3

stall

åker till stallet nu hörs sen!

ginat

Jag tycker gina tricot har bra jeans för en billig peng! funderar på att beställa hem dom här och sen klippa av dom till sommaren! 199 spänn liksom ;)

r.i.p vattenkokare

Hej! kom inte in på internet imorse! alltid är det nåt som är fel asså :O
Har sovit grymt dåligt inatt , vaknade hela tiden -.- inte bra. Gick upp vid 11, tog en dusch och sen gick jag upp och åt min vanliga frukost te och två rostade mackor :D Klädde på mej min rosa tunika och sen åkte vi hem till mormor och morfar! har varit där hela dagen.
Morfar hade åkt och köpt en dator! fast han hade inte kommit på hur man fick igång den .. haha och internet hade han inte fixat heller hmm.. Han fick lite hjälp av experten! det vill säga jag (;

Kom hem för en halvtimme sen . Skulle sätta på vatten i vattenkokaren och då funkade den inte :'( typiskt! min älskade vän... nu måste jag värma på spisen istället -.- segt!

Hur dricker ni ert te? vad har ni i och vilken sort brukar ni ha ?:)
Jag dricker hallon te med 5 socker bitar och mjölk! , nyttigt som bara den! *not*


todays shopping

Godkväll kära läsare ! ni blir snabbt flera! det gillar jag mucho!

Tycker det är lite konstigt att Kissie skriver i sin blogg att bara "vanliga människor" handlar på rean, vet att hon bara spelar but still ;) , jag menar det är väl bara bra att spara pengar genom att köpa billigare! Det är ju inte precis skit grejer på rean! visst kan endel saker vara det men man köper ju om man hittar nåt fint till en billig peng? (:

Det jag köpte var då:
FRIDA tidning 32,50 (MEGA POSTER PÅ TAY! :D)
sminkborttagningsmedel!  fick en vattenfast mascara i julklapp så det behövs! brukar föredra dom som inte är det i vanliga fall, (39,50)
Kajal 9,50 REA
"Kajal-vässare" haha vet inte om det heter så (9,50 REA)
Foundation svamp 4.50


hello world

Hej på er ! tredje gången jag skriver om det här inlägget för att det inte publiceras! :@

Kom hem från huddinge för en liten stund sedan. Mitt legg kommer komma om 2 veckor typ! :D
Köpte även lite grejer på rean inne på hm! ska visa er ikväll , håller på och laddar kameran nu.

Jag har gått ner2 kilo!!! inte bra inte bra.. måste verkligen gå upp dom igen och gärna några extra ;) så jag försöker äta så mycket som möjligt , men det går inge vidare... nu ska jag få i mej några pannkakor!
hörs sen.



den här blir nog min nästa mobil (a) fin va :D Nån utav er som har en sån här? Sony ericsson X2 eller X1?
berätta gärna om den är bra eller inte och vart man kan köpa den billigast!

legitimation

Godmorgon , hinner inte skriva så mycket .
Ska iväg till huddinge med mamma och systerson och fixa legg till mej ! :D äntligen ;)
hörs när jag kommer hem , nu måste jag klä på lilla sebastian !
Vad ska ni göra idag ? :)


jävla copycats

grrrrrrrrrr...............fan vad jag hatar folk som inte kan hitta eget att skriva om! utan dom måste sitta och kopiera andra! damp asså..
Nu håller jag med dej Ida !! hatar henne också (a)
hehe ursäkta men jag vart så irriterad!

i love this song


Avril Lavigne - Keep holding on

fototajm!

Godmorgon! , Kände mej lite krasslig igår men har sovit 10 timmar inatt och tog en ipren innan jag la mej så nu känns det bättre!
Denna dag ska jag tillbringa med Sara och Randi ! vi ska ner till sjön och fota lite :) eller aa jag och Randi ska stå modeller och Sara ska fota ;) Kommer bli mysigt men kallt... haha, Sara ville att vi skulle ta med oss shorts att fota i ... :S
Vad ska ni göra idag?

Nu sitter jag och äter frukost , ska snart gå ner till Randi och fixa håret och lite så ! :) Vi hörs senare!


bild på mej och sara från sist vi fotade! då var det betydligt varmare!


by H&M


wünderbara

blogg.se -.-

Hej! , Har inte kommit in på hela dagen! störande ? japp!
om inte det här inlägget publiceras kommer jag löpa amok !

Idag åkte jag till stallet runt 11 med bästa sara! :D , Fixade till tambur! älskade häst! och sen klockan ett hade jag grönt kort kurs , vi stod ute hela tiden så det var ***** kallt!  vi lastade och lyssnade på när elin pratade och visade häst vid hand. Efter nattade jag tambur sen kom Saras mamma och hämtade oss direkt , vi var helt genomfrusna så vi ville åka hem direkt!

Här hemma har jag mest suttit i soffan under ett lager av filtar och kollat på tv , peter pan bland annat!
Åt lite kladdkaka också (a) Men nu ska jag in i duschen!

Vad har ni gjort idag ?:)


jag och tambur <3

fashion in black and white


The Hillywood Show

Hittade en riktigt grym parodi av New moon! dom har även gjort en på Twilight som jag har sett förut , kan lägga in den också om ni är intresserade :)
Tycker den är så häftig för kläder och platserna och allt är så likt! Grymt bra gjort!

dagens


(ursäkta den dåliga kvalitén men kameran dog så hann inte ta nån mer)

Stickad kofta : Ginat
Långt vitt linne : Lindex
Jeans leggins : ?
strumpor : ica maxi , haha nej driver vet inte vad dom kommer ifrån (a)

kkkkallt!

Hejhej! , skrev ett inlägg imorse men det försvann och jag hann inte skriva ett nytt -.-
Den här dagen har jag iaf tillbringat med Randi :D vi hade jätte kul som vanligt ! Randi klippte sej och färgade håret rosa!, haha ni skulle sett frisörens min när hon sa att hon ville färga de rosa ! vi garvade som fan .

Gud vad kallt det har varit idag förresten! frös ju bokstavligt talat rrrruuuumpaaaahhn av mej !! okej inte riktigt men ni fattar. jag vill ha sommar och det nu! vill inte vänta i flera månader :'( Är riktigt avis på Emelie och Jennie som åker till spanien om några dagar! tycker dom kan skippa alla kläder och ta med sej mej i resväskan istället! lite trångt kanske men helt klart värt de :D

Nu sitter jag i köket och kikar runt på facebook ,ska nog röra mej neråt snart bekvämare att sitta i sängen inte sant? hörs senare ikväll! puss.

(har inga bilder på pappas dator så ni får stå ut)

leopardleggings?


Hiss eller diss? Har inte tyckt det va så fint tidigare men efter den här bilden börjar jag ändra mej ! så en hiss för mej !

försökte komma på nån flummig rubrik till det här men lyckades inte...
Intresseklubben antecknar, jag vet jag vet (:


to die for

Satt och kikade lite på H&Ms hemsida samt deras katalog som dunkade ner i brevlådan häromdagen. Tänkte lägga in några outfits som jag ääälskar!  Håller ni med? eller inte? låt höra :)

dude its working!

Yes äntligen! jag har inte kommit in på blogg.se sen jag bloggade sist :S vet inte vad felet är det verkar ju ha funkat prima för alla andra :O epic....wellwell
Nu funkar det iaf ! så imorrn kan ni räkna med uppdatering! eller aa senare idag.


damn asså...det finns ta mej fan ingen snyggare än taylor lautner! helt perfekt uppifrån och ner :D

ett nytt år en ny början!

Halloj på er! och gott nytt år! Jag firade nyår med mina bästa vänner givetvis , vi hade det grymt kul som alltid! :D har inga bilder för har inte fått dom från anja och ida än... OM NI SER DET HÄR SÅ SKICKA!!! haha
Som sagt så kör jag igång igen nu iår ! ska försöka uppdatera så mycket som möjligt :)
Anja har lovat att göra en design till mej ! hon är så duktig på det!

Vad har ni för nyårslöften?
själv har jag mest saker som jag ska satsa mer på och lägga ner mer tid på! som t.ex skolan , tambur osv.


En hyffsat ny bild på mej ! , tycker jag har förändrats ganska mycket iår! eller vad tycker ni?

RSS 2.0